THOLEN REAL ESTATE bij verhuur/ verkoop

Tholen Real Estate speelt in op de nieuwe stand van zaken in het vastgoed. Hierbij is er behoefte aan werkelijk commitment en een duidelijke scheiding van belangen.

Tholen Real Estate werkt bewust met een zeer kleine verhuur portefeuille. Ieder object krijgt de maximale aandacht. Ieder object waar wij ons mee bezig houden heeft een unieke positie in onze portefeuille, dat wil zeggen: geen elkaar beconcurrerende gebouwen. Op die manier hebben onze opdrachtgevers de garantie dat onze enige drijfveer is om dat ene gebouw te verhuren in plaats van een van de gebouwen in onze portefeuille.

Tholen Real Estate voert de regie over de verhuur activiteiten. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van deze tijd en slimme oplossingen te bedenken om bij de vastgoedgebruiker in beeld te komen benaderen we zeer actief potentiële gebruikers voor het gebouw. De tijd dat alleen grote partijen een boodschap groot konden verkondigen is voorbij. De tijd dat een opdrachtgever kan profiteren van een exclusieve partner met 100% dezelfde pet op is nu.

Tholen Real Estate accepteert geen gebruikersadvies opdrachten die conflicteren met de verhuurders belangen.

De opdrachtgever van Tholen Real Estate heeft door middel van deze werkwijze de garantie dat:

– Tholen Real Estate er alleen baat bij heeft om zich in te spannen voor haar object in plaats van voor tig andere projecten in de verhuurportefeuille.

– Less is more: Minder verhuur opdrachten betekent meer aandacht en proactiviteit per opdracht.

– Tholen Real Estate nooit zal verschuiven naar de andere zijde van tafel.