Verhuur/verkoop

Tholen Real Estate hanteert een beproefde en unieke aanpak. Onze opdrachtgevers hebben ons werkelijke commitment. Onze filosofie is dat een verhuurder gebaat is bij een makelaar die alle kansen in de markt aangrijpt maar tegelijkertijd alleen de belangen van 1 opdrachtgever dient. Wij maken daarom duidelijke keuzes en houden de portefeuille bewust klein. Wij treden als uw exclusieve vertegenwoordiger en partner op bij de verhuur of verkoop. Binnen het concurrentieveld van uw gebouw nemen wij geen andere opdrachten aan. Tholen Real Estate zorgt voor een excellente (online) marketing van de gebouwen en benadert de potentiele huurders of kopers rechtstreeks op een pro actieve wijze. Door een inventief beheer van onze relatiedatabase hebben we goed zicht op potentiele huurders bewegingen.

Als onze opdrachtgever en exclusieve partner profiteert u van onze expertise met betrekking tot de vastgoedmarkt en begeleiding bij transacties.

Wij begrijpen dat deze werkwijze vanwege het unieke karakter mogelijk nadere toelichting behoeft. Uiteraard zijn we graag bereid om deze aan u te verstrekken.