Verrassende kantoorruimte te huur gelegen op Domein Zuiderbosch

In deze representatieve kantoor-villa is een hoogwaardige kantoorruimte beschikbaar. Het betreft een kamer op de eerste etage (oppervlakte ca. 35 m2) en een ruime zolderetage (oppervlakte ca. 103 m2), inclusief de opslag voor algemene ruimte.

 Op het het perceel ligt aan de noordzijde Villa ‘Zuiderbosch’ met omliggende, door paden doorsneden landschapstuin met gazons, een waterput, diverse boom- en plantengroepen en monumentale solitairen, waaronder een kastanjeboom, rode beuk en linde. Het pand, thans als kantoor in gebruik, werd in opdracht van T.A.J.M.Sweens gebouwd in Eclectische stijl. De villa is gebouwd in 1884 en is in de loop der jaren uitgebreid en inwendig geheel gemoderniseerd. De oorspronkelijk L-vormige plattegrond is in het eerste kwart van de 20ste eeuw door een- en tweelaags aanbouwen onder plat aan de linker gevel en een tweelaags aanbouw in de oksel aan de rechter gevel nagenoeg rechthoekig geworden. In 1940 werd de kap op het middenvolume hoger opgetrokken, bij welke gelegenheid tevens het rechter volume (voorheen met plat) werd voorzien van een aankappend dak.

In 2015 is volledige villa gerenoveerd, het geheel is geschilderd, er zijn nieuwe keuken en sanitaire voorzieningen gecreëerd. De te huren ruimtes zijn volledig strak afgewerkt en de wanden gestuct.

De kantoorkamers
In het gebouw is ruimte beschikbaar verdeeld over de eerste en tweede verdieping.De kantoorkamer op de eerste etage is aan de linkerzijde van het pand gelegen. Het oppervlak van deze kamer is ca. 28m2. De tweede verdieping heeft een oppervlakte van circa 83 m2. De ruimte heeft rondom verschillende dakramen waardoor het een prettig lichte en vrij speelse ruimte is. Beide ruimtes zijn recent volledig gestuct, geschilderd, er zijn hoge plinten geplaatst en de ruimte is na stoffering direct in gebruik te nemen.

De voorzieningen
Kantoorvilla Zuiderbosch wordt gedeeld door door De Vries + Partners (communicatiebureau), Stoffels Makelaardij en Tholen Real Estate. In het gebouw worden veel voorzieningen gedeeld zoals:
– keuken voorzieningen
– spreek/ lunchruimte
– sanitair
– opbergruimte/ wijnkelder
– reproruimte
– buitenmeubilair

Plattegronden
Klik hieronder voor de plattegronden van de beschikbare ruimte. Het betreft kamer 11 op de eerste etage, deze ruimte is bijvoorbeeld ideaal te gebruiken als overleg/ vergaderruimte en de volledige zolderetage.

Kenmerken:
Oppervlakte: ca. 138 m2 inclusief opslag algemene ruimten
Huurprijs per m2 per jaar: € 19.000,- te vermeerderen met BTW
Servicekosten: € 40,- per jaar te vermeerderen met BTW op voorschotbasis
Beschikbaar per: direct

De omgeving
Domein Zuiderbosch is gelegen aan Hintham 152 te ‘s-Hertogenbosch (Rosmalen), het is een oase van rust en tegelijk een bron van inspiratie. Met een eigen park en parkeergelegenheid hoeft u de deur niet uit, maar wilt u de hectiek opzoeken dan ligt het bruisende hart van ‘s-Hertogenbosch om de hoek, verder is de ligging ten opzichte van de A59 en A2 ideaal te noemen.

Parkeren
Op eigen terrein zijn circa 30 parkeerplaatsen beschikbaar voor het gehele gebouw.  In de directe omgeving is een ruime gratis parkeervoorziening aanwezig.

Bereikbaarheid

– stadscentrum op circa 3 km
– Centraal Station op 10 minuten fietsafstand en Station ‘s-Hertogenbosch Oost 8 minuten fietsafstand.
– buslijnen 3, 90 en 158 naar het stadscentrum/ Centraal Station
– snelwegen A59 en A2 eenvoudig bereikbaar.

Klik op de afbeelding voor grotere weergave van de omgeving.

      

Meer informatie over de mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak om de locatie te bekijken?

Neem contact op via het contactformulier

Tholen Real Estate B.V.
Domein Zuiderbosch
Hintham 152
5246 AK ‘s-Hertogenbosch
e-mail: info@tholenrealestate.nl
Telefoonnummer +3173 203 44 44