Riva, 's-Hertogenbosch

Zes nieuwe huurders voor gebouw RIVA, Paleiskwartier, ’s-Hertogenbosch

 

In gebouw RIVA zijn per 1 april 2017 zes nieuwe huurders verwelkomd. Naast Rabobank zijn er huurovereenkomsten gesloten met Zelfstroom, Evolvere, Crossknowledge, Searchlite en Blacktrace. Hevo is intern verhuisd en heeft een nieuwe huurovereenkomst afgesloten voor de achtste verdieping.

 

Gezamenlijk is er circa 5.250 m2 verhuurd, op dit moment is nog ca 2.081m2 kantoorruimte gelegen op de 9de en 10de verdieping en een deel begane grond beschikbaar, alsmede 39 parkeerplaatsen.

 

Medio 2014 is het gebouw in het hart van het Paleiskwartier aangekocht door de JV Bayside Capital/UniforeDMC. Waarbij UniforeDMC tevens optreedt als Asset Manager. De nieuwe verhuren zijn geïnitieerd en gerealiseerd in samenwerking met de lokale partner Tholen Real Estate.

 

Kantoorgebouw RIVA ondergaat op dit moment een volledige renovatie. De leegstaande verdiepingen en de entree krijgen een upgrade. Daarnaast zal er aandacht uitgaan naar verdere duurzaming. Naast het huidige energielabel A komt er een BREAAM very good label.

Voor meer informatie over deze transacties of de mogelijkheden van huur van het beschikbare deel, kunt u contact opnemen met Tholen Real Estate op 073-203 44 44.