Ondernemen op een historische locatie met het comfort van nu, in een oase van groen. Domein Zuiderbosch is één van de best bewaarde geheimen van ’s-Hertogenbosch. Het landgoed omvat een monumentale villa uit 1884 en wordt omringd door een prachtig park. Op deze prestigieuze locatie verrijzen drie paviljoens waarbij de mogelijkheid bestaat ze geschakeld op te leveren. Dit resulteert in een vrij in te delen vloeroppervlakte van minimaal 310m2 tot maximaal 2.280m2.

De vrijstaande paviljoens behoren tot de meest duurzame kantoorcomplexen van Nederland. In de gebouwen zijn uitsluitend duurzame bouwmaterialen en state-of-the-art energiebesparingstechnieken toegepast. Ze zijn volledig vrij in te delen met vele open werkplekken in een strak, industrieel interieur.

Door hun hoogwaardige karakter en transparante architectuur vormen de kantoorlofts een stijlvolle aanvulling op het historische landgoed. Het is de ideale omgeving voor ondernemers die op zoek zijn naar een exclusieve locatie in een natuurrijke omgeving, met een zee aan parkeergelegenheid. Domein Zuiderbosch biedt u alle rust en is tegelijkertijd een ideale uitvalsbasis naar de bruisende stad en de snelwegen A2 en A59.

De duurzame bouwmaterialen en het ruimtelijke ontwerp zorgen voor een harmonieuze eenheid tussen architectuur en de groene omgeving.

De architect heeft gekozen voor transparantie in combinatie met duurzame bouwmaterialen zoals beton en hout. De kantoorpaviljoens hebben een moderne uitstraling en staan tegelijkertijd harmonieus in connectie met de monumentale villa. De glazen vliesgevels weerspiegelen het omringende park met de meer dan honderd jaar oude bomen, waarbij de betonconstructie zorgt voor een boeiend lijnenspel.

Dankzij de royale transparante gevels en wanden heeft elke ruimte een vrij uitzicht naar buiten. Hierdoor ontstaat een directe verbinding met de groene omgeving.