Tholen Real Estate is een advieskantoor op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed. Het werkgebied betreft Zuid-Nederland met een sterke focus op ‘s-Hertogenbosch. Het kantoor is daar dan ook gevestigd.

Het kantoor is opgericht in de overtuiging dat er behoefte is aan juist een klein gespecialiseerd kantoor in een markt van veelal grote advieskantoren. Een partij waar de belangen overzichtelijk zijn. Waar geen ‘chinese walls’ zijn omdat er überhaupt geen conflict of interest is. Maar wel met een volwassen netwerk en partners.

De cliënten zijn vastgoedeigenaren en huurders/gebruikers van vastgoed. Tholen Real Estate streeft hierbij naar een zeer kleine hoogwaardige aanbodportefeuille zodat er intensieve begeleiding en commitment kan worden geboden aan de opdrachtgevers. Intensief toepassen van marketing en bewust samenwerking opzoeken met andere partijen zijn kernwaarden.

Jaap Tholen

Jaap heeft in 2015 Tholen Real Estate opgericht. Vanaf 2005 heeft Jaap voor DTZ Zadelhoff gewerkt als Senior Vastgoedadviseur. In zijn loopbaan is hij bij talloze transacties betrokken geweest, hij maakte daar onderdeel uit van het makelaarsteam voor Zuid Nederland opgesteld voor de regio ‘s-Hertogenbosch. Jaap wordt gekenmerkt door zijn inventiviteit, communicatief vermogen en scherp commercieel inzicht.

In het voorjaar van 2015 heeft hij zijn Master of Science in Real Estate behaald aan de Amsterdam School of Real Estate met als specialisatie vastgoedwaardering en als afstudeeronderwerp ‘de refit van kantoorgebouwen op risico’. Voordat Jaap bij DTZ ging werken heeft hij voor Jumbo Supermarkten gewerkt. In 2002 studeerde hij af in Management Economie en Recht aan de Hogeschool van ‘s-Hertogenbosch.

E: jaap@tholenrealestate.nl
M: +316 817 907 97

View Jaap Tholen's profile on LinkedIn

Thijs van Nistelrooij

Thijs is sinds oktober 2015 actief binnen Tholen Real Estate. In 2005 is Thijs gestart als zelfstandig ondernemer in de verhuur en beheer van vastgoed in Den Bosch en omgeving. In de afgelopen tien jaar heeft Thijs brede kennis van de stad en de vastgoedmarkt opgebouwd. Door de jaren heen is Thijs betrokken geweest bij diverse ontwikkelingen en projecten vooral gericht op bewoonbaar vastgoed. Door creatief met opdrachtgevers mee te denken in praktische oplossingen voor uitdagende problemen met in het achterhoofd steeds de commerciële invalshoek zijn er diverse mooie projecten tot stand gekomen.

Van 2000 tot 2005 studeerde Thijs Small Business en Retailmanagement aan de Hogeschool van Haarlem. Nadien heeft Thijs nog diverse vastgoed en huurrecht gerelateerde opleidingen gevolgd.

E: thijs@tholenrealestate.nl
M: +316 143 630 04

View Thijs van Nistelrooij's profile on LinkedIn

Algemene voorwaarden