Optimaliseren en verlengen huurovereenkomst

Indien u overweegt om uw huidige huurovereenkomst te verlengen, dan maken wij u bewust van de waarde die uw huurovereenkomst vertegenwoordigd op uw huidige locatie. Is het aanbod van uw verhuurder wel marktconform? Wat zijn de mogelijkheden elders? Heeft u voldoende flexibiliteit bedongen in uw huurovereenkomst? Zijn er juridische adders onder het gras te ontdekken? U overweegt uw kantoor-/bedrijfsruimte te ‘upgraden’, kan de verhuurder daar niet een bijdrage aan leveren? Tholen Real Estate verschaft u antwoord op dit soort vragen en staat aan uw zijde als professioneel tegenwicht aan de verhuurder.

Het optimaliseren van een huurovereenkomst is een vak.  Tholen Real Estate spreekt de taal, kent de markt, kent de weg en weet de aanbiedingen op waarde te schatten. Wij zorgen ervoor dat u zich kan richten op uw eigen werk. Tholen Real Estate is gedurende het hele proces woordvoerder richting verhuurder wat u als opdrachtgever veel tijd en energie scheelt. Uw relatie met de verhuurder blijft in tact.

Het uiteindelijke resultaat is de ondertekening van de huurovereenkomst voor het zelfde gebouw, tegen optimale voorwaarden. Klaar voor de toekomst.